Dinamo zero Cluj zero

Ma simteam ca un snitch printre miile de fani U Cluj pe un ger de imi dardaiau izmenele.

Am remarcat anumite faze pe care nu le puteai vedea la televizor: ce viziune are Catalin Munteanu! Un fel de quarterback care vede ca Nicholas Cage in Next. Ce mult seamana fotbalul cu sahul! (Ce mult seamana totul cu sahul, de la snooker la box, de altfel). Am luat putin moral failure la accidentarea lui Grecu. Football should not be linked to death, I hope.

Picanterii: galeria lui Dinamo a initiat un „Muie CFR”, la care tot stadionul a reactionat cu amabilitate. Probabil umbra maresalului a initiat un banner dinamovist „Muie Majestate”. I didn’t quite get it. Si nu stiam ca Dinamo sprijina PCD (!?) + habar n-aveam ca exista o factiune Dej care, probabil din sentimente anti-clujene, s-a aliat cu Red Dogs.

Meciul a fost fain dar daca se isca un gol, am fi avut un joc cu boxeri de categorii grea care dispretuiesc garda. Respect U Cluj pentru galerie, stadion si atmosfera!

PS: meciul la tv si meciul live sunt doua tipuri diferite de zen. Primul il vad ca in transa, intr-un sort of day dreaming, tonul il dau comentatori semi-imbecili, pe cand pe al doilea te branseaza la adrenalina si endorfina fanilor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s